S-a deschis circulatia pe tronsonul Fetesti – Cernavoda

General |  31-Jul-2006

Duminica, 30 iulie 2006, s-a deschis circulatia pe tronsonul Fetesti – Cernavoda al Autostrazii Bucuresti – Constanta, parte integranta din Coridorul IV Pan-European. Fondurile pentru executia lucrarilor au provenit de la Comisia Europeana, prin Programul ISPA si Bugetul de Stat.


„De astazi, ora zero, s-a deschis circulatia pe ambele cai ale sectorului de autostrada Fetesti- Cernavoda. S-a reusit acest lucru cu doua zile mai devreme fata de data din contract, un lucru foarte bun, mai ales ca ne aflam in plin sezon turistic. Am cerut personal constructorului sa dea mai devreme in circulatie acest sector de autostrada pentru ca si turistii ce se intorc de pe litoral in acest week-end sa-l poata folosi. Avand in vedere ca drumul spre litoral va fi aglomerat pana la finalul sezonului, deschiderea celor aproximativ 18 km autostrada nu poate fi decat benefica, mai ales ca ea s-a facut mai devreme fata de data stabilita prin contract", a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului.


Finalizarea acestei portiuni de autostrada va duce la fluidizarea traficului, cresterea capacitatii de trafic si a vitezei medii de deplasare pana la 120 km/h, precum si la reducerea numarului de accidente rutiere.

 

 

 

Sursa: MTCT

S-a deschis circulatia pe tronsonul Fetesti – Cernavoda
Formular asistenta