Scoring BursaTransport.Sincronizarea scorului comportare contractuala ca beneficiar cu istoricul de incidente produse de plata

Informari |  15-Mar-2023

 

Va informam asupra unei masuri luate in aceste zile.

 

Fara sa stergem ceva din incidentele de plata si fara sa le ascundem, am procedat la filtrarea initiala in pagina Incidente de plata a listei de incidente publicate astfel incat sunt afisate initial doar incidentele publicate, ce au avut scadenta in ultimii doi ani. Contorul de incidente de plata din profilul companiei, de asemenea numara doar incidentele din ultimii doi ani.

 

Daca aveti nevoie de o istorie mai vasta a companiei in chestiunea incidentelor de plata produse, cu o simpla bifa in panelul de cautare, puteti opta sa vedeti toate incidentele publicate din istoria BurseiTransport.

 

Aceasta masura a fost luata pentru a ne sincroniza in acceptiunea “incidentelor care conteaza” cu scoringul BursaTransport, care tine cont de activitatea companiei in aplicatie pe doar ultimii doi ani. Pentru ca am ajuns la concluzia ca inainte de ultimii doi ani, datele pe care le avem nu influenteaza comportamentul probabil al companiei in viitor.

 

 

Administratia BursaTransport

Scoring BursaTransport.Sincronizarea scorului comportare contractuala ca beneficiar cu istoricul de incidente produse de plata
Formular asistenta