BursaTransport

Statistici BursaTransport

40.428 marfuri disponibile
2.841 camioane disponibile
38.490 marfuri in ultimele 24h
1.875 camioane in ultimele 24h
2.411 utilizatori online
22.090 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

19-12-2005

Situatia referitoare la Marvin Spedition

Desi Administratia bursatransport.ro nu se poate substitui organelor de ancheta sau justitiei, avand in vedere informatiile primite de la membrii bursei referitor la MARVIN SPEDITION SRL, CUI 17843882, atat prin pagina "Incidente de plata" cat si telefonic, recomandam celor care au de platit facturi catre MARVIN SPEDITION SRL sa sisteze platile catre aceasta firma pana la lamurirea situatiei.

Daca se vor confirma banuielile conform carora facturile emise de MARVIN SPEDITION SRL catre clienti sunt de valoare mai mica decat cele primite de acesta de la transportatori, situatie care va duce societatea la faliment, Administratia sugereaza firmelor creditoare (transportatorii firmei MARVIN SPEDITION SRL) ca in dosarul de faliment sa angajeze raspunderea administratorului acestei firme.

Daca firma MARVIN SPEDITION SRL are de expus un punct de vedere pentru clarificarea problemelor existente, o invitam pe aceasta cale sa ni-l transmita si il vom publica imediat.


AdministratiaAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.