Starea drumurilor in Bulgaria

General |  06-Feb-2006

Asociatia transportatorilor din Bulgaria AEBTRI a transmis o informare privind starea drumurilor in Bulgaria, informare publicata mai jos.

"Dorim sa va informam cu privire la situatia drumurilor din Bulgaria. Rugam preveniti pe toti membrii ca trebuie sa fie foarte atenti cand circula prin Bulgaria, pentru ca, din cauza caderilor mari de zapada si temperaturilor scazute, in ciuda actiunilor de curatare a drumurilor si asternere de nisip, exista in continuare multe sectiuni de drum acoperite cu gheata, iar vizibilitatea este redusa considerabil.

Urmatoarele trecatori montane sunt inchise pe toata perioada iernii: Zlatishki, Troyanski, Tvardishki, Varbishki, Belovo-Yundula si Shipkovo-Ribaritza.

Drumul Ognianovo - Isperihovo este temporar inchis. A fost instituita interdictie de trafic pentru vehiculele de marfa pentru drumul intre comunele Arda - Gorna Arda.

Vehiculele de marfa trebuie sa fie echipate cu lanturi si sa nu aiba remorci si semiremorci daca circula prin urmatoarele trecatori montane: Petrohan, Shipchenski, Prohod na Repulikata, Sliven -Stara reka, Kotlenski, Ryshki, Dyulinski, Velingrad -Sarnitza, Batak -Dospat, Gotze Delchev - Katuntzi si cele din regiunea Kurdjali si Smolyan si urmatoarele drumuri: Kyustendil -Gyueshevo, Kyustendil - Radomir, Dupnitza - Cherna niva, Sliven - Ichera, Sredetz - Elhovo, Bosna - Varovnik, Tzarevo - Malko Turnovo, Tzarevo -Rezovo, Topolovgrad - Harmanli, Simitli - Razlog si Stanke-Lisichkovo - frontiera.

Vehiculele de marfa trebuie echipate cu lanturi daca circula prin Vladaia, Gulubetz, Ihtiman - Samokov - Dupnitza si Obzor - plaja Sunny"


Sursa: UNTRR

Starea drumurilor in Bulgaria
Formular asistenta