Status-ul rubricii “interesul declarat” al companiei

Utilizare |  27-Dec-2021

 

Comunitatea din care facem parte si o parte a utilizatorilor nostri ne-au adus in atentie discrepanta dintre “interesul declarat” al companiei la inscrierea pe platforma BursaTransport si activitatea pe care o deruleaza in fapt. Astfel, exista companii care declara la inceput ca vor avea activitate preponderenta de “caraus”, insa rapoartele noastre pentru compania respectiva ne arata ca se posteaza mai multa marfa decat se consulta. Drept urmare, activitatea predominanta este cea a unei “companii de expeditie”.

 

In acest sens, recomandam membrilor care se afla in aceasta situatie, sa intre in profilul companiei si sa faca modificarea necesara in concordanta cu activitatea reala. In caz contrar, administratia BursaTransport va opera automat aceste modificari, dupa jumatatea lunii ianuarie.

 

Aceasta corectie este necesara intrucat scoringul dvs este calculat in functie de activitatea declarata, iar criteriile de scoring sunt momentan in proces de reevaluare.

 

 

In cazul in care aveti nelamuriri asupra statusului sau asupra modului in care se face modificarea, nu ezitati sa ne contactati.

 

Administratia BursaTransport

Status-ul rubricii “interesul declarat” al companiei
Formular asistenta