Transporturi UMANITARE pentru UCRAINA

Informari |  17-Mar-2022

 

 

Proiectul #OnTheRoadForUkraine se pune in miscare. Esenta proiectului consta in punerea in legatura a transportatorilor membri BursaTransport cu entitati ce organizeaza transporturi umanitare, fara ca acestea sa fie nevoite sa devina membri BursaTransport.


Solicitarile de transport umanitar pentru Ucraina si pentru refugiati ucrainieni vor fi postate in BursaTransport de catre compania generica ON THE ROAD FOR UKRAINE BY ALPEGA, ID 280086. Postarile vor fi evidentiate si vor contine un semn distinctiv ce le va diferentia de transporturile comerciale. Reamintim ca proiectul este organizat la nivelul grupului ALPEGA, din care face parte si BursaTransport, alaturi de bursele Teleroute si Wtransnet.

 

O societate generica ON THE ROAD FOR UKRAINE BY ALPEGA este deja definita si in bursa Teleroute. Aceasta companie generica va prelua cererile de transport umanitar venite din entitati situate in vestul Europei. Aceste cereri vor migra in timp real si in BursaTransport.

 

In spatele acestei societati generice ON THE ROAD FOR UKRAINE BY ALPEGA se vor afla orice entitati sau persoane fizice ce apeleaza la BursaTransport pentru gasirea unei solutii de transport. Noi, la BursaTransport, preluam cererea si o publicam. Ofertele transportatorilor le primim noi, la BursaTransport, si le trimitem entitatii solicitante. Daca transportul este contracost, negocierea, comanda si confirmarea se vor face intre entitate si transportator, cu asistenta, daca este solicitata, a BurseiTransport.

 

Probabil ca vor exista situatii in care entitatile ce au nevoie de transport rutier, vor incerca sa gaseasca un serviciu de transport PRO BONO, fara costuri, mai ales pe distante scurte, cu vehicule de mica capacitate. In aceste situatii in care se cere un transport PRO BONO, BursaTransport isi ia angajamentul pentru o recompensare indirecta a transportatorului ofertant.

 

Pe distante mari, in transporturi comunitare, este probabil ca transporturile sa fie solicitate contra cost.

 

Administratia BursaTransport

Transporturi UMANITARE pentru UCRAINA
Formular asistenta