Un nou continut in pagina LEGISLATIE UTILA

General |  19-Nov-2014

 

Prin schimbarea furnizorului de date suntem in masura sa va punem la dispozitie textele legilor actualizate, adica in textul legii initiale vor fi incluse direct modificarile dictate ulterior de catre legiuitor, intrate in vigoare printr-o alta dispozitie legala, ulterioara. Exemplu :

 

Legea X/12.12.2001

……

Articolul Y. Toate taxiurile din municipiul ALFA vor fi mov.

……

 

Legea Z/14.07.2009 de modificare a legii X/12.12.2001

……

articolul Y va avea urmatorul enunt : Toate taxiurile din toate municipiile vor fi cu precadere mov dar se vor admite si cele galbene.

…..

 

Din compilarea celor doua legi veti putea citi in pagina LEGISLATIE UTILA continutul actualizat si in valabilitate la zi:

 

Legea X/12.12.2001 modificata prin legea Z/14.07.2009:

…..

Articolul Y. Toate taxiurile din toate municipiile vor fi cu precadere mov dar se vor admite si cele galbene.

….

 

In pagina juridica, prin grija avocatului asistent al BurseiTransport, vor fi publicate toate reglementarile actualizate ce au legatura cu transportul rutier de marfa. Speram sa venim astfel in sprijinul dumneavoastra, al utilizatorilor BursaTransport, in efortul de a fi la curent intr-un mod direct si documentat relativ la legislatia transportului rutier.

 

Nu ezitati cind aveti nelamuriri sa folositi form-ul AM O INTREBARE ! si de asemenea verificati si CE AU INTREBAT ALTII si poate veti citi raspunsul la nedumerirea dumneavoastra.

 

Administratia BursaTransport

Un nou continut in pagina LEGISLATIE UTILA
Formular asistenta