Un nou serviciu la dispozitia membrilor: Rapoarte de credit RISCO

Siguranta |  24-Mar-2014

Update 24.03.2014 18:21: Din cauza suprasolicitarii serverul furnizorului nostru a fost partial blocat in cursul acestei primei zile de serviciu. Se lucreaza intens la remediera problemei, in acest moment sunt 850 de rapoarte in lista de asteptare.

 

Incepand de astazi, 24.03.2014, va punem la dispozitie un nou raport de credit: Raportul RISCO.

Rapoartele RISCO vor inlocui in lista de servicii BursaTransport rapoartele ICAP disponibile pana acum.

 

Raportul RISCO contine date financiare sintetizate intr-o forma atractiva si usor de inteles, care va pot ajuta sa va faceti o opinie rapida despre potentialul firmei cu care tocmai va pregatiti sa incheiati o tranzactie.

 

Raportul este disponibil online, fiind generat in aproximativ 1 minut si tocmai de aceea este potrivit pentru deciziile rapide, asa cum sunt cele aferente tranzactiilor prin BursaTransport.

 

Raportul contine un rating financiar, date din Buletinul Insolventei, probabilitatea de insolventa calculata de RISCO, limite de indatorare recomandate, informatii de la Centrala Incidentelor de Plata, precum si participatiile actionarilor in alte companii. Toate aceste date sunt insotite de prezentari grafice clare care va usureaza interpretarea lor.

 

 

Rapoartele pot fi comandate despre firme din Romania.

 

Pretul unui astfel de raport este de 5 CRB si poate fi obtinut achitand cu creditele avute deja in portofoliu sau, in caz ca nu aveti CRB, achizitionand rapid credite prin SMS.

Odata cu lansarea lui va oferim timp de 3 zile posibilitatea de a comanda 4 rapoarte gratuite despre firmele care va intereseaza.

 

Introducerea acestor rapoarte se inscrie in preocuparea noastra de a transforma BursaTransport in Piata sigura a transporturilor rutiere, in cazul noului serviciu - prin posibilitatea operativa de apreciere din punct de vedere financiar a viitorului partener de contract caruia i se ofera un credit comercial (plata facturii de transport la termen).

 

Comanda rapoarte gratuite

 

 

Administratia BursaTransport

Un nou serviciu la dispozitia membrilor: Rapoarte de credit RISCO
Formular asistenta